Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 61g10kcal0.5g1.2g0.1g1.2g
Parsakaali brokkoli 24g8.6kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.2g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.8g5.1kcal0g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g58kcal3.6g4.6g2g3.8g
Valittu annoskoko156g29kcal1.8g2.3g1g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g15kcal0.9g1.2g0.5g1g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.5g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743