Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g34g49kcal7.5g0g2g0g
Rypsiöljy rainbow0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Parsakaali brokkoli 14g4.8kcal0.6g0.3g0g0.3g
Porkkana 14g4.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Hillosipuli, Rainbow3.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Paprika, punainen9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%6.8g5.4kcal0.2g0.4g0.3g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g9g15kcal0.7g0.5g1.1g0.1g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g1.4g4.9kcal0.2g1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g195kcal19.2g8.4g8.6g2.4g
Valittu annoskoko157g98kcal9.6g4.2g4.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal4.8g2.1g2.2g0.6g
Arvot/100g100g62kcal6.1g2.7g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493