Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]16g54kcal1.9g0g6g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 16g19kcal2.6g0g1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty64g90kcal3.3g18g0.4g2.2g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g2.4g16kcal0g0.1g1.7g0g
Soijakastike 1.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)3.2g13kcal0.9g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Parmesan formaggio da pasta1.6g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g32g35kcal1g2.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g528kcal25.4g41.2g30.4g4.4g
Valittu annoskoko156g264kcal12.7g20.6g15.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g132kcal6.4g10.3g7.6g1.1g
Arvot/100g100g169kcal8.1g13.2g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853