Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 14g3.3kcal0.3g0.3g0g0.3g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g58g93kcal13.3g0g4.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)66g23kcal0.7g4.6g0.3g0.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.7g2kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g255kcal29.4g12.6g9.8g3.2g
Valittu annoskoko156g128kcal14.7g6.3g4.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g64kcal7.4g3.2g2.5g0.8g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011