Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 39g7.1kcal0.2g1g0.2g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g39g152kcal0g38.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Raparperi 39g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g367kcal1.4g87.4g0.6g3.6g
Valittu annoskoko156g184kcal0.7g43.7g0.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g92kcal0.4g21.9g0.2g0.9g
Arvot/100g100g117kcal0.4g27.9g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731