Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 1.1g7.3kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Kirjolohifilee 64g105kcal10.7g0g7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Juuriselleri 10g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu1.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.4g31kcal0g0g3.4g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 31g41kcal0.7g8.7g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g405kcal24.6g23.4g22.4g4.4g
Valittu annoskoko156g203kcal12.3g11.7g11.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g101kcal6.2g5.9g5.6g1.1g
Arvot/100g100g130kcal7.9g7.5g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785