Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g119g71kcal1.8g15.5g0.1g1.1g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1.9g6kcal0g0.1g0.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.9g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g179kcal6g34.6g1.8g2.4g
Valittu annoskoko156g89kcal3g17.3g0.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal1.5g8.7g0.5g0.6g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105