Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 58g44kcal1.1g9g0.1g0.6g
Lanttu 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Soijakastike 7g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g196kcal10.6g22.2g6.2g2.4g
Valittu annoskoko156g98kcal5.3g11.1g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal2.7g5.6g1.6g0.6g
Arvot/100g100g63kcal3.4g7.1g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877