Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 40g30kcal0.7g6.2g0.1g0.4g
Bataatti, kuorittu 27g21kcal0.4g4.5g0g0.8g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 27g9kcal0.3g1.4g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%8.8g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g201kcal7g24.8g6.8g4g
Valittu annoskoko156g100kcal3.5g12.4g3.4g2g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal1.8g6.2g1.7g1g
Arvot/100g100g64kcal2.2g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902