Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)40g34kcal2.4g6g0g1.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto12g41kcal2.4g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 4g11kcal0.2g1.8g0.3g0.1g
Leipä, vaaleavarras3.2g7.1kcal0.2g1.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g222kcal11.8g24g8.6g4.8g
Valittu annoskoko156g111kcal5.9g12g4.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g56kcal3g6g2.2g1.2g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.7g2.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631