Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g28g113kcal2.1g17.5g4g0.3g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa45g45kcal5g1.4g2.3g0g
Karpalo 23g7.4kcal0.1g0.8g0.2g0.7g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio23g32kcal0.6g1.5g2.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g634kcal18.8g92.6g21g2g
Valittu annoskoko156g317kcal9.4g46.3g10.5g1g
Annoskoko puolitettuna78g159kcal4.7g23.2g5.3g0.5g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239