Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g25g110kcal1.9g16.7g3.9g0.9g
Voi 6.8g50kcal0.1g0g5.5g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g27g97kcal1.6g0.8g9.7g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g27g74kcal2.2g3.3g5.5g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g41g45kcal0.2g6.1g2g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 8.2g24kcal0g1.7g1.2g0g
Kahvilikööri8.2g24kcal0g2.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.1g3.8kcal0.9g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g44kcal0g10.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g950kcal13.8g86.6g55.6g1.8g
Valittu annoskoko156g475kcal6.9g43.3g27.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g238kcal3.5g21.7g13.9g0.5g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743