Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 16g16kcal0.2g0.8g1.3g0.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 14g11kcal0.6g1.8g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g79g47kcal0.8g3.5g3.1g0.5g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)46g50kcal11.4g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g276kcal26g12.2g13g1.8g
Valittu annoskoko156g138kcal13g6.1g6.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal6.5g3.1g3.3g0.5g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481