Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.2kcal0.2g1.6g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Lehtiselleri 3.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl4g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g103kcal1.8g10g6g2.4g
Valittu annoskoko156g51kcal0.9g5g3g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g26kcal0.5g2.5g1.5g0.6g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944