Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.2kcal0.2g1.8g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 14g11kcal0.2g2.3g0g0.4g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)28g10kcal0.5g2g0g0.4g
Vesi57g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g18g63kcal4.5g10.9g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g258kcal11.4g36.6g7.8g6.4g
Valittu annoskoko156g129kcal5.7g18.3g3.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal2.9g9.2g2g1.6g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.7g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959