Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g63g153kcal6.3g5g11.3g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl16g5.5kcal0.2g0.9g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)42g68kcal1.1g1.1g6.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr16g44kcal1.3g1.5g3.8g0.3g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 1.6g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g548kcal18g18g43.4g0.6g
Valittu annoskoko156g274kcal9g9g21.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g137kcal4.5g4.5g10.9g0.2g
Arvot/100g100g175kcal5.8g5.8g13.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523