Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g37g7.4kcal0.9g0.4g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g65kcal7.5g0g3.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk66g18kcal0.4g3.5g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g4.1kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g229kcal18.4g9.6g12.4g2.6g
Valittu annoskoko156g115kcal9.2g4.8g6.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g57kcal4.6g2.4g3.1g0.7g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267