Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä46g50kcal3.6g8.3g0.2g3.7g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.2g0g0.3g
Purjosipuli 7.1g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2g18kcal0g0g2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 20g6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka24g2.4kcal0.3g0.2g0g0.2g
Feta, Arla Apetina 3%20g22kcal3.7g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g245kcal17g28.8g5.8g9.6g
Valittu annoskoko156g122kcal8.5g14.4g2.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna78g61kcal4.3g7.2g1.5g2.4g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g1.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449