Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste20g5.2kcal0.2g1g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 5g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g22kcal2.5g0g1.3g0g
Kukkakaali, tuore20g4kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g88kcal7g6.6g3.6g2.6g
Valittu annoskoko156g44kcal3.5g3.3g1.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g22kcal1.8g1.7g0.9g0.7g
Arvot/100g100g28kcal2.2g2.1g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876