Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 46g101kcal8g0g7.8g0g
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto29g80kcal5.4g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g57g220kcal3.5g16.9g15.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g818kcal34.6g36.6g59g2.8g
Valittu annoskoko156g409kcal17.3g18.3g29.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g204kcal8.7g9.2g14.8g0.7g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.7g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295