Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 22g66kcal3.9g10.5g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 108g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 24g53kcal4.2g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g238kcal16.2g21.2g8.6g4.6g
Valittu annoskoko156g119kcal8.1g10.6g4.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g60kcal4.1g5.3g2.2g1.2g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470