Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 20g73kcal0.1g0g8.2g0g
Sokeri 26g106kcal0g26g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g68kcal2g13.9g0.2g0.7g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe10g38kcal0.4g8.4g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.1kcal0g1g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten5.1g17kcal1.2g2.3g1.1g0.6g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g20g62kcal2g12.5g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g794kcal16.2g129.6g24.2g8.6g
Valittu annoskoko156g397kcal8.1g64.8g12.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna78g199kcal4.1g32.4g6.1g2.2g
Arvot/100g100g254kcal5.2g41.5g7.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182