Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)31g17kcal2.6g1.6g0.1g0g
Arkijuustoraaste (Valio)50g184kcal14.9g0g13.4g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.9g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Pekoni rasvainen 12g47kcal1.5g0g4.6g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g25g56kcal4.7g0g4.1g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)10g15kcal2.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g717kcal59.4g3.6g51.2g1.8g
Valittu annoskoko156g358kcal29.7g1.8g25.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g179kcal14.9g0.9g12.8g0.5g
Arvot/100g100g229kcal19g1.2g16.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842