(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 5.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 15g2.6kcal0.3g0g0g0.4g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Parsakaali brokkoli 27g9kcal1.2g0.5g0.1g0.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 8g31kcal0.2g0.2g3.4g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton10g18kcal0.5g0.6g1.5g0.4g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g17g18kcal0.4g0.7g1.7g0g
Tonnikala öljyssä 39g74kcal10.5g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g325kcal27g6.6g20.6g4g
Valittu annoskoko156g163kcal13.5g3.3g10.3g2g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal6.8g1.7g5.2g1g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233