Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss50g37kcal0.6g9g0.1g0g
Karjalanpaisti atria 700g46g74kcal8.8g0g4.3g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)26g7.8kcal0.3g1g0.1g0.1g
Kevytkerma13g16kcal0.4g0.6g1.3g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g2.7g6.5kcal0.3g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g308kcal21.4g23g14.4g0.4g
Valittu annoskoko156g154kcal10.7g11.5g7.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal5.4g5.8g3.6g0.1g
Arvot/100g100g98kcal6.8g7.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920