Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g43g36kcal0.5g7.8g0.2g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g24g176kcal0g0g19.5g0g
Sokeri 31g126kcal0g31.1g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g20g29kcal1.4g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g109kcal3.2g22.2g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g966kcal10.4g125.4g42.4g3.8g
Valittu annoskoko156g483kcal5.2g62.7g21.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g242kcal2.6g31.4g10.6g1g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468