Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 42g220kcal0.1g0.2g24.9g0g
Sokeri 40g164kcal0g40.3g0g0g
Kananmuna kuoreton40g58kcal4.8g0g4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g56kcal0g13.5g0g0.2g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g12g74kcal2.5g1.5g6.6g0.9g
Sokeri 5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1187kcal14.8g122.4g71g2.2g
Valittu annoskoko156g594kcal7.4g61.2g35.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g297kcal3.7g30.6g17.8g0.6g
Arvot/100g100g380kcal4.7g39.2g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563