Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 7.1g4.9kcal0.4g0.7g0g0.2g
Vesi71g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 14g5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Pestokastike, yrttikastike 5.3g26kcal0.4g0.1g2.7g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)32g42kcal5.8g0.7g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g202kcal15.4g9.6g11.4g2.2g
Valittu annoskoko156g101kcal7.7g4.8g5.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal3.9g2.4g2.9g0.6g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3.1g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794