Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g61g121kcal12.1g0g7.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen46g141kcal3.6g24.6g2.5g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 11g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio15g21kcal0.4g1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g634kcal33.2g55.8g29g1.4g
Valittu annoskoko156g317kcal16.6g27.9g14.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g159kcal8.3g14g7.3g0.4g
Arvot/100g100g203kcal10.6g17.9g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946