Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Munakoiso 33g7.3kcal0.2g1g0.1g0.8g
Paprika, punainen25g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruispasta, Torino11g37kcal1.4g7.1g0.3g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g157kcal5.4g25.2g3g6.2g
Valittu annoskoko156g79kcal2.7g12.6g1.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal1.4g6.3g0.8g1.6g
Arvot/100g100g50kcal1.7g8.1g1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172210