Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 68g20kcal0.6g3.4g0.1g1.4g
Naudan paistijauheliha, Pirkka60g101kcal12g0g6g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g15g45kcal0.6g0.9g4.4g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)6g17kcal0.8g0.2g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g371kcal28.2g9.8g23.8g3g
Valittu annoskoko156g185kcal14.1g4.9g11.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g93kcal7.1g2.5g6g0.8g
Arvot/100g100g119kcal9g3.1g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242