Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g85g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g34g9kcal0.4g1.6g0g0.6g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.4g3.2kcal0g0.6g0g0g
Oliiviöljy 17g150kcal0g0g17g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g8.5g22kcal3.2g0.1g1g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g8.5g2.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g408kcal8.2g11g36.6g3.6g
Valittu annoskoko156g204kcal4.1g5.5g18.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g102kcal2.1g2.8g9.2g0.9g
Arvot/100g100g130kcal2.6g3.5g11.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172499