Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 22g19kcal0.7g1g1.3g0g
Katkarapu, rainbow100g100kcal23g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g258kcal48.6g5g4.6g1.2g
Valittu annoskoko156g129kcal24.3g2.5g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal12.2g1.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889