Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty77g223kcal16.9g34.6g1.2g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4.2g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen42g8.4kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g1.3g4.7kcal0g1.2g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 10g20kcal0.1g0.2g2g0.4g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.3g0.9kcal0g0.3g0g0.2g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g653kcal35.6g79.2g20.2g3.4g
Valittu annoskoko156g327kcal17.8g39.6g10.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g163kcal8.9g19.8g5.1g0.9g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.4g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903