Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 47g162kcal4.8g33.1g0.6g1.7g
Sokeri 31g125kcal0g30.9g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow23g125kcal0.2g0.2g13.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g11kcal1g0g0.8g0g
Piimä, rasvaton (Valio)18g5.8kcal0.6g0.8g0g0g
Mustikka metsä- 27g12kcal0.1g1.7g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g886kcal13.4g134g30.4g5.2g
Valittu annoskoko156g443kcal6.7g67g15.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g222kcal3.4g33.5g7.6g1.3g
Arvot/100g100g284kcal4.3g42.9g9.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105