Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)131g60kcal4.2g6.3g2g0g
Ohrasuurimo 22g72kcal1.8g14.1g0.4g1.7g
Kauralese 2.6g9kcal0.5g1.2g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g283kcal13g43.2g5.2g4.4g
Valittu annoskoko156g141kcal6.5g21.6g2.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g71kcal3.3g10.8g1.3g1.1g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993