Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g3g22kcal0g0g2.4g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 117g34kcal1.2g5.5g0.4g2.1g
Kuohukerma,valio,2dl30g102kcal0.6g0.9g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g319kcal3.8g13g26.6g4.4g
Valittu annoskoko156g160kcal1.9g6.5g13.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal1g3.3g6.7g1.1g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768