Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g82g155kcal12.2g0g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)27g16kcal0.3g1.2g1.1g0g
Korppujauho 14g50kcal1.4g10.2g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.8g4.3kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.1g12kcal0.4g2.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g508kcal29.8g33.6g28g3.6g
Valittu annoskoko156g254kcal14.9g16.8g14g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g127kcal7.5g8.4g7g0.9g
Arvot/100g100g163kcal9.5g10.8g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857