Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 19g164kcal0g0g18.5g0g
Pellavansiemenöljy37g333kcal0g0g37g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g19g15kcal0g0g1.7g0g
Viinietikka 82g17kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1057kcal0g0.8g114.4g0g
Valittu annoskoko156g529kcal0g0.4g57.2g0g
Annoskoko puolitettuna78g264kcal0g0.2g28.6g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233