Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)11g14kcal0.6g0.3g1.2g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl26g138kcal6.6g3.2g11.1g4.1g
Vehnälese 3.7g8.4kcal0.5g0.6g0.2g1.4g
Leivinjauhe 3.7g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.3g22kcal0.9g0.2g1.9g0.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale8.9g5.3kcal0.9g0.4g0g6.5g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3.7g0.4kcal0.1g0g0g3.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g55g200kcal15.5g1.1g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g906kcal60.8g14.6g67.2g31g
Valittu annoskoko156g453kcal30.4g7.3g33.6g15.5g
Annoskoko puolitettuna78g226kcal15.2g3.7g16.8g7.8g
Arvot/100g100g290kcal19.4g4.7g21.5g9.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320