Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 51g104kcal6.6g0.2g8.7g0g
Amerikan Pekoni filee, HK55g89kcal11.6g0.2g49.8g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)10g33kcal2.7g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g472kcal42.8g4.6g122g1.4g
Valittu annoskoko156g236kcal21.4g2.3g61g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g118kcal10.7g1.2g30.5g0.4g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.5g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832