Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.1g0g2.1g0g
Keittojuurekset, apetit11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.7g19kcal1.3g0g1.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi81g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Keittojuurekset, apetit0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.6g1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g157kcal12.6g7.4g8.2g1g
Valittu annoskoko156g79kcal6.3g3.7g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal3.2g1.9g2.1g0.3g
Arvot/100g100g50kcal4g2.4g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250