Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 42g32kcal0.7g6.7g0.1g0.4g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g21g24kcal0.2g1.2g2.1g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste42g11kcal0.4g2g0.1g1g
Lohifilee 52g102kcal9.7g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g338kcal22g19.8g18.6g2.8g
Valittu annoskoko156g169kcal11g9.9g9.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g85kcal5.5g5g4.7g0.7g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908