Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g76g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g59g73kcal1.9g2.4g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g263kcal5.4g14.6g20.4g4.6g
Valittu annoskoko156g132kcal2.7g7.3g10.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g66kcal1.4g3.7g5.1g1.2g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015