Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g95g114kcal16.2g1.5g4.7g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)14g64kcal1.6g1g6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%48g57kcal1.4g2.1g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g470kcal38.4g9.2g31g0g
Valittu annoskoko156g235kcal19.2g4.6g15.5g0g
Annoskoko puolitettuna78g118kcal9.6g2.3g7.8g0g
Arvot/100g100g150kcal12.3g2.9g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546