Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 7.8g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g3.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 3.9g2.5kcal0g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha 10%16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Paprika, punainen3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g130kcal8g13.4g4.2g2g
Valittu annoskoko156g65kcal4g6.7g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal2g3.4g1.1g0.5g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619