Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g71g121kcal13.6g0g7.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore21g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g45g11kcal0.7g2g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl8g27kcal0.2g0.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g333kcal29.4g6.6g20.2g1g
Valittu annoskoko156g167kcal14.7g3.3g10.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal7.4g1.7g5.1g0.3g
Arvot/100g100g107kcal9.4g2.1g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822