Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Sieni rouskut, suolattu 41g11kcal0.6g0.9g0.2g1.2g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 30g74kcal4.2g1.6g5.6g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Paprika, punainen56g14kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g248kcal11.2g13.2g15.8g6g
Valittu annoskoko156g124kcal5.6g6.6g7.9g3g
Annoskoko puolitettuna78g62kcal2.8g3.3g4g1.5g
Arvot/100g100g79kcal3.6g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459