Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 13g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen28g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Paprika, punainen10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka7.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)26g25kcal6g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%26g15kcal0.8g1.8g0.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 45g25kcal0.7g5.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g163kcal16g19.4g2.8g2.4g
Valittu annoskoko156g81kcal8g9.7g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g41kcal4g4.9g0.7g0.6g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.2g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634