Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki74g41kcal6.3g3.7g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g22kcal1.9g0.1g1.6g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti6.6g32kcal1.6g2.2g1.9g1.9g
Soijajauho rasvainen 5.9g28kcal2g1.4g1.4g0.7g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 52g195kcal14.4g0g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g640kcal52.4g15.4g41g5.2g
Valittu annoskoko156g320kcal26.2g7.7g20.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g160kcal13.1g3.9g10.3g1.3g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595